Video-CV och Sponsorer

Det finns tyvärr många arbetssökande i  Sverige…

 

Arbetslösheten är ett växande problem i vårt land. Faktum är att så många som 490 000 personer var arbetslösa år 2020 och i år (2021) beräknas den siffran att öka till 580 000 personer om vi inte gör något åt det.

Men frukta inte, vi på proffex.se har kommit på en lösning för att hjälpa arbetssökande att sticka ut från mängden och komma ut på arbetsmarknaden.

Ofta går försämrade levnadsvillkor hand i hand med sämre allmänt mående, minskat självförtroende och kraftigt reducerad privatekonomi.

Det är en ond cirkel som vi på proffex.se vill sätta stopp för och därför vänder vi oss nu till er företagare och organisationer som har hjärtat på rätt plats och vill hjälpa andra.

Många arbetssökande har av förklarliga skäl helt enkelt inte råd att betala en professionell videograf för ett riktigt bra och välgjort Video-CV…

Men å andra sidan förstärks chansen avsevärt till att få ett nytt arbete om man som arbetssökande sticker ut från mängden genom ett snyggt, välarbetat och genomtänkt Video-CV.

Detta är naturligtvis ett mycket stort dilemma…

Och det är här du, som företagare eller organisation, kommer in i bilden och sträcker ut en hjälpande hand till de som behöver det allra mest.

Med hjälp av Video-CV:t får arbetsgivarna en helt annan bild av kandidaterna och ser personligheter samt andra viktiga egenskaper på ett sätt som är helt omöjligt att visa eller beskriva genom ett traditionellt text-CV.

Det är nu dags för att börja inse fakta:

Vi lever nu på 2020-talet, och ”ett vanligt text-CV” duger inte längre. För att nå ut till potentiella arbetsgivare måste man helt enkelt sticka ut från mängden…

Detta löser man bäst genom ett personligt Video-CV!

I detta sammanhang  passar verkligen proffex.se´s slogan in, nämligen att:

”-En video säger mer än miljoner ord…”

Varför ska du samarbeta och stödja just oss?

proffex.se har en mångårig erfarenhet av videoproduktioner och videoinnehåll där den senaste tekniken alltid används. Detta gäller både kamerautrustning, mikrofoner, belysning och videoredigeringsprogram mm, men också genom hög kompetens efter skapande av flertalet riktigt snygga, bra och professionella Video-CV:s. När du stödjer oss ska du känna dig trygg med att vi alltid levererar produktioner som du kan känna dig nöjd och stolt över, samt att du gärna vill att ditt varumärke tydligt ska synas och exponeras i dessa sammanhang.

Vi levererar alltid Video-CV:s som faktiskt kan garantera att de arbetssökande får mycket större chans till ett jobb!

Läs gärna mer om mig och min branscherfarenhet här

Med denna kunskap och erfarenhet vill vi nu hjälpa till genom att göra helt kostnadsfria Video-CV:s åt arbetssökande i hela landet,  men för att detta projekt och verksamhet ska kunna gå i uppfyllelse måste det på något sätt finansieras.

Tyvärr har jag personligen inga resurser till detta och behöver därför din hjälp som företagare/organisation.

Det är här min idé om sponsorsavtal kommer in i bilden…

Ladda hem blankett för sponsorsavtal här

Eller kontakta mig för mer information här

Hjälp mig att hjälpa!
För knappt 94:- per dag blir du och ditt företag ”hjältar” för Sveriges arbetssökande!

Förutom att du gör en god gärning för andra bygger du och stärker ditt företags varumärke som ger en bild av en positivt och framgångsrik verksamhet som arbetar aktivt med en långsiktig och hållbar utveckling i samhället. På detta sätt visar du att du vill ge chansen till framtida medarbetares dröm om ett långt och härligt yrkesliv, kanske till och med på ditt företag?

Min idé går som jag nämt tidigare, ut på att kostnadsfritt göra Video-CV:s åt arbetsökande som ofta har det tufft ekonomiskt.

Med ett Video-CV framkommer personligheten på ett sätt som är helt omöjligt att framställa med bara text…

Men för att kunna förverkliga detta projekt behöver jag sponsorer som genom en månatlig eller årlig ekonomisk sponsring möjliggör detta.

Ladda hem blankett för sponsorsavtal här

Eller kontakta mig för mer information här

I gengäld får alla sponsorer ta del av alla färdiga Video-CV:s , och kan därmed kanske också hitta sina drömkandidater till eventuella framtida tjänster?

Nedan ser du en av ”annonserna” som marknadsförts gällande detta projekt på sociala medier.

I utbyte syns samtliga sponsorers logga och kontaktuppgifter tydligt i alla Video-CV:s outro/videovinjetter. Utöver det kommer dessa loggor och kontaktuppgifter dessutom mycket tydligt att synas på proffex.se hemsida.

Alla Video-CV:s med Ert företags logga i outrot/videovinjetten kommer kontinuerligt att finnas på sociala medier såsom LinkedIn, Youtube och Facebook – vilket innebär extremt mycket synlighet för stor publik med Er logga mm.

Ert företag erhåller förutom detta också ett mycket exklusivt fysiskt DIPLOM som bevisar er generositet och engagemang för Sveriges arbetssökande.

Därmed avdragsgill sponsring!

Kort sagt win-win för alla parter!

Därför söker jag nu Er företagare som kan tänka sig att vara med i detta projekt genom ett årsavtal om sponsring med 2900kr/mån, och då behöver jag minst 14 stycken företag/sponsorer för att kunna lansera och sjösätta detta projekt.

Är du med på detta?

Kontakta mig för mer information och bokning av sponsorsavtal. Mejla eller ring:

joel@proffex.se  Tel. 070-422 13 19

Jag ser verkligen fram emot vårt kommande samarbete!

Ladda hem blankett för sponsorsavtal här

Eller kontakta mig för mer information här

Idrottsklubbar och välgörenhet i alla dess former i all ära, men Sveriges arbetssökande måste väl ändå gå före och prioriteras i detta akuta läge?

Vart väljer ditt företag att lägga era sponsorspengar?

Nedan ett exempel på hur ditt Diplom kommer att se ut, givetvis med ditt företagsnamn istället för som i exemplet Google…

Här nedan finns exempel på ett redan färdigt Video-CV som jag tidigare gjort, dock utan företagsloggor då detta spelades in före ”projektet” med sponsrade Video-CV:s påbörjades. (Videon visas självklart med tillåtelse för publicering.)

Dessa Video-CV:s spelas in med professionell utrustning gällande kamera, mikrofon, belysning och redigeringsprogram mm.

 

Oftast filmar jag mot Greenscreen där bakgrundsbilden byts ut mot valfri stillbild eller video i efterarbetet, dvs i redigeringsprocessen.

Videon textas för att ge ett ännu proffsigare intryck, samt för att kunna nå ut till dem som tittar helt ljudlöst och människor med nedsatt hörsel mm.

(Faktum är att 90-95% tittar helt ljudlöst på sociala medier, undantaget är på Youtube där man aktivt valt vad man vill se…)

Samtliga färdiga Video-CV:s kommer att läggas upp på sociala medier som exempelvis LinkedIn, Youtube och Facebook mm.

Detta betyder att ditt företags logga kommer att exponeras kontinuerligt inför stor publik, och man kommer inte att uppfatta Er synlighet som ”jobbig reklam” utan tvärtom se mycket positivt på Er synlighet i dessa sammanhang!

= Väldigt bra reklam/goodwill för Ert företag – samtidigt som ni hjälper Sveriges arbetssökande – Kan det bli bättre?

Information till dig som är arbetssökande:

Hur går egentligen processen till?

Det finns två alternativ:

  • Antingen görs Video-CV:t på plats här hos proffex.se i Göteborg.
  • På distans efter mina instruktioner till dig, dvs som du själv filmar (kanske med din mobiltelefon) efter givna instruktioner och därefter mejlar till mig. Sedan klipper, redigerar och textar jag din video…

Börja med att ladda hem blanketten: ”Ansökan om helt gratis – kostnadsfritt Video-CV” här

(Om du inte har tillgång till en skrivare kan du kontakta mig via telefon eller mejl, så löser vi detta på annat sätt…)

Om du väljer att vi ska göra jobbet på plats här i Göteborg går processen kortfattat till så här:

De flesta människor är inte särskilt vana att stå framför en kamera, och känner sig därför vanligtvis ganska obekväma inför denna situation. Kanske blir detta första gången för dig?

Därför börjar vi med att sätta oss ned tillsammans ”i lugn och ro” för att prata igenom hela projektet, kanske över en kopp kaffe?

Därefter skriver vi tillsammans ihop ett enklare manus med utgångspunkt från min egenutvecklade och väl beprövade manusmall för just Video-CV:s. Självklart prioriteras dina egna funderingar och önskemål också.

Sedan ”coachar” jag dig till att se och känna dig bekväm ut framför kameran. Jag har utvecklat egna expertmetoder för just detta ändamål genom min 30-års långa erfarenhet av videoproduktion och därmed också väl utvecklade kompetens inom området med videoproduktioner och videoinnehåll från alla tänkbara sammanhang.

Läs gärna mer om mig och min bakgrund här

När du känner dig bekväm och redo så filmar vi…

Vi tar om varje ”scen/stycke” några gånger tills vi båda känner oss nöjda med resultatet. Det är viktigt att det känns rätt, för självsäkerhet lyser igenom och därför är jag noga med att du känner dig trygg inför kameran.

Mitt jobb blir därefter att välja ut ”det bästa” när jag i mitt efterarbete sitter och klipper, redigerar och textar mm i mitt redigeringsprogram.

Eftersom att jag vanligtvis filmar mot Greenscreen (där man i efterhand kan välja ut en lämplig bakrund – stillbild eller video) kan du denna dag INTE ha på dig någonting i färgen grönt, varken kläder eller detaljer. Då blir det inte bra…

Klicka här för att ladda hem ansökan, – välkommen!

Nu ser vi tillsammans till att du får drömjobbet som du alltid har längtat efter!

Information till Er sponsorer och finansiärer:

Hur går egentligen processen till?

”-Jo, det finns faktiskt två olika alternativ:”

Skriv ut två exemplar, fyll i och skicka tillbaka dem till proffex.se

Inom kort kommer ett signerat exemplar tillbaka till dig.

Mejla ditt företags logga och andra uppgifter och önskemål till joel@proffex.se

Jag tar därefter telefonkontakt (eller via mejl om du föredrar detta, och går igenom allt så det blir rätt enligt dina önskemål med videovinjetten mm.)

Tack på förhand!

  • Kontakta mig för mer information via mejl joel@proffex.se eller telefon: 070-422 13 19

Alternativt klicka på denna länk

Därefter får du och ditt företag:

Ta del av alla färdigproducerade Video-CV:s och kan därmed hitta era framtida ”stjärnor” att anställa i Er verksamhet.

Din och Ert företags logga och övriga önskade kontaktuppgifter kommer att synas som avslutning i ALLA kommande Video-CV:s som ett outro/videovinjett, vilket i praktiken innebär kontinuerlig synlighet på stora sociala medier såsom LinkedIn, Youtube och Facebook mm.

Alla färdigställda Video-CV:s kommer att laddas upp på åtminstone dessa tre nämnda digitala kanaler, eventuellt på fler beroende på videons längd och de sociala kanalernas villkor gällande videoformat mm.

Du får en skräddarsydd och specialdesignad videovinjett, som om så önskas även kan användas i andra marknadsföringssammanhang.

(Om Ni redan har en egen färdig videovinjett kan vi självklart använda oss utav den om ni föredrar det.)

Ett fysiskt DIPLOM som bevisar Ert engagemang som en mycket generös sponsor åt Sveriges arbetssökande.

Synlighet på proffex.se hemsida med Er logga och övriga önskade kontaktuppgifter mm.

(Hemsidan har under det senaste året haft exakt 73.988 stycken besökare, som i genomsnitt stannat 2 minuter och 42 sekunder. Siffrorna är färsk statistik från slutet av Januari 2021. Dessa siffror visar på fler än 200 besök per dygn året runt, och sannolikt kommer denna siffra att öka avsevärt efter lanseringen av denna nyhet med kostnadsfria Video-CV:s)

Nästan 10% (exakt 9,22%) stannar på proffex.se hemsida längre än 10 minuter, och över 3% (exakt 3,13%) spenderar mer än en halvtimma på vår hemsida!

Genom denna exklusiva synlighet av Ert företags logga mm på sociala medier mm berättigas Er sponsring som avdragsgill ”reklamkostnad”.

Så tveka inte – Hjälp mig att hjälpa!

Blankett för avtalet hittar du här

Varmt välkommen!

Här nedan ser ni de fantastiska och godhjärtade företagen eller organisationerna som redan nu har tecknat sponsorsavtal, och som därmed också hjälper Sveriges arbetssökande med kostnadsfria Video-CV:s

proffex.se rekommenderar verkligen Er att anlita något/några av dessa mycket fina företag då ni har behov av deras tjänster eller produkter! Det är verkligen toppenfina och omtänksamma företag och organisationer som vi måste värna om och ge vår tacksamhet tillbaka till framöver!

Låt även Ditt företag eller organisation synas på denna ”lista”!

Länk till sponsorsavtal finns här

Varmt välkommen, och hjälp mig att hjälpa Sveriges arbetssökande!

Låt inte vårt fina Sverige att stanna upp för att på sikt bli ett U-land.

Vi måste ”få hjulen i rullning igen…”

Snart kan det vara försent.

Hjälp mig att hjälpa!

Länk till kontakt finns här

Länk till sponsorsavtal finns här

Länk till ansökan om Video-CV finns här

Här nedan kommer några exempel på Video-CV:s att presenteras.

De kommer att bytas ut med jämna intervaller, men de kommer för alltid att finnas kvar på min Youtubekanal, – Glöm inte att prenumerera på den – det är också helt kostnadsfritt!

Länk till min Youtubekanal hittar du här

Jag är också mycket aktiv på LinkedIn, och om vi inte redan är kontakter där, så skulle jag bli glad om även Du vill ingå i mitt nätverk. Länk till min profil på LinkedIn hittar du här

Tänk också på att om proffex.se lyckas med att få fler än 25 stycken sponsorer, så kommer även anställning hos oss att kunna erbjudas till lämplig person.

Därefter kommer vi  att tillsammans kunna producera ännu fler härliga Video-CV:s och därmed kunna hjälpa ännu fler av Sveriges arbetssökande…

Varmt välkommen!

Här nedan ser ni den officiella videovinjetten för proffex.se (Skapad år 2021)

Detta bland annat för att visa hur en videovinjett/intro/outro kan se ut, men vanligtvis brukar jag göra mina kunders betydligt kortare. Denna är närmare 30 sekunder lång och på grund av att jag jobbar med videoproduktioner och videoinnehåll tyckte jag att en lite längre kunde vara berättigad? I vanliga fall brukar en videovinjett vara någonstans mellan 5-10 sekunder lång.

"Headervideon" igen, -fast "här" med ljud...

"-En video säger mer än miljoner ord..."