"-Diamantpaketet tar ditt företag till nya höjder..."

Diamantpaketet

Information om Diamantpaketet

Årsavtal (12-månader), -ingen uppsägningstid och ingen automatisk förlängning av årsavtalet utan en ny överenskommelse före periodens slut.

Diamantpaketet är en mycket exklusiv och kostnadseffektiv helhetslösning för ett fåtal unika företag (max 10 stycken…) gällande videoproduktioner och foton (-samt även texter i viss mån) till Er hemsida och framförallt till Era sociala medier.

Med Diamantpaketet kommer ditt företag att ha en ständig och mycket tydlig närvaro på sociala medier…

 Företagsledare har vanligtvis inte den tid som krävs för att hålla sig på framkanten när det gäller sin digitala synlighet, speciellt på de allt viktigare sociala medierna…

Inte heller med att uppdatera sin hemsida mm.

Man går helt enkelt miste om otroligt mycket om man väljer bort dessa extremt viktiga kanaler…

I dagens allt ”stressigare” samhälle är det viktigare än någonsin att synas kontinuerligt för att inte försvinna helt i ”bruset”. Man ”måste” helt enkelt synas väldigt ofta, – helst dagligen… – Men vilka företagsledare har tid till detta?

-Det är ”här” proffex.se kommer in i bilden… -Låt oss sköta detta åt dig och ditt företag!

Kontakta oss idag!

”-Och nu till kanske lite långtråkig fakta och statistik?”
(-Men viktigt att veta gällande kostnadseffektiv marknadsföring)

► Redan under nästa år,(-dvs 2020) beräknas hela 80% av all internettrafik bestå av videos…

► En genomsnittlig besökare stannar 2 minuter längre på hemsidor som har videos…

► Hemsidor med videos från exempelvis Youtube rankas högre och syns därmed också bättre på Google, eftersom att dessa prioriteras högre av Google. Hemsidor med videos ger hela 157% mer organisk trafik på Google än de som saknar videoinnehåll…

► Hela 80% av besökare på internet minns innehållet i en video, medans ”bara” 20% minns innehållet i en text…

► Bland de mest besökta sidorna på internet står Youtube själva för helt otroliga 37%, och på plats nummer två kommer Facebook med sina 8,4% och på fjärdeplatsen hittar vi Instagram med sina 5,7%. Dessa tre extremt viktiga kanaler är av någon anledning vanligtvis lågprioriterade av dagens svenska företag…???

(-Källan för dessa uppgifter kan laddas ner här ►) 

► Videoinlägg ger större uppmärksamhet och engagemang på sociala medier, – hela 1200% eller tolv gånger högre sannolikhet är det att tittarna engagerar sig i videoinlägg än i andra inlägg, dvs de utan videos… (-Med detta avses att man ”delar, gillar eller kommenterar”  inlägget.)

► 59% av högre chefer och beslutsfattare ser hellre på en video än att läsa en text…

► 90% uppger dessutom att videos är användbara i deras beslutsprocess…

”-Hur, var, när och med vad ska företaget synas med videoinnehåll?”

-Videoinnehållet för ditt företag har egentligen helt obegränsade möjligheter, läs mer om några exempel här ►

► Förutom dessa exempel  kommer Diamantkunderna också att ha egna ”Videohälsningar” inför viktiga högtider mm, exempelvis inför: Påsk, Valborgsmässoafton, Sveriges nationaldag, Midsommar, Semestern, Advent, Lucia, Jul & Nyår. Dessutom ”specialvideos” som hälsar nyanställda välkomna till företaget, tackar för tiden på företaget till personal som ”går vidare i karriären”/går i pension och videos med personaluppskattning när någon utmärkt sig eller förtjänar extra uppskattning mm.

► Filma Era föreläsningar, som därefter ”klipps” till många kortare videos inom olika områden/ämnen som tagits upp.

► Events och mässor.

► Kundcase som beskriver hur Ert företag bidragit med att lösa kundens problem.

► Intervjuer av personer som är experter inom ditt företags verksamhetsområde, -även intervjuer med kunder och andra relevanta människor.

► ”Ge bort kundnytta”, (dvs inte bara ”säljande reklamvideos”) där Ni som företag berättar varför och hur kunderna själva ska göra för att lyckas bäst inom Ert expertisområde.

Allt detta ingår i Diamantpaketet:

► proffex.se garanterar att inte teckna avtal och åta sig mer än max 10 stycken Diamantkunder, -detta för att kunna fullfölja utlovade förpliktelser och ägna minst en timmas arbetstid under alla vardagar åt varje enskild och unik Diamantkund. (Det ideala målet för att kunna ge Diamantkunderna högsta möjliga, och bästa service är att teckna avtal med mellan 4-7 Diamantkunder…)

Samtliga Diamantkunder kommer kontinuerligt att redovisas på hemsidan.

► ”Obegränsat” antal företagsvideos (dvs inom ”rimliga gränser” vilket kan sägas hamna på någonstans mellan 20-50 stycken per år i ”normalfallet”)

► proffex.se tar hand om, och administrerar Ert företags synlighet på sociala medier med videos, bilder/foton och även texter i viss mån.  (Främst gällande: Google My Business, Youtube, Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter och Vimeo.)

För detta krävs naturligtvis att proffex.se får tillgång till Ert företags inloggningsuppgifter.

Ert företag kommer att ha någon form av ny synlighet på sociala medier under årets alla vardagar. -Dvs ”ständig” närvaro med uppdaterad och aktuell information!

► Skapadet av Er företagsprofil på de (av ovanstående) sociala medier som ni eventuellt inte har idag. Dessutom görs profilbild och även bakgrundsbild (-vilket flertalet företag saknar idag) till samtliga sociala medier. Detta gör att Ert företag kommer att synas mycket bättre och definitivt ”sticka ut från mängden”…

► ”Obegränsat” antal foto/bilder. (Även ”här” inom rimliga gränser naturligtvis.)

► Kan även hjälpa till med uppdateringar/administration av er hemsida. (Dvs om det är Worldpress, och om jag får lägga till ett speciellt ”plugin” som heter Elementor.)

► Ert företag kan även (om ni vill) hänvisa alla telefonförsäljare till proffex.se, så tar jag hand om de ”besvärliga och tidskrävande” samtalen. Jag kommer att lyssna av deras erbjudanden och om det låter intressant sköter jag även om prisförhandligarna och ser till att ditt företag får deras maxrabatter och eventuellt andra förmåner mm. Först därefter kontaktar jag dig och ditt företag för beslut om eventuella affärer med dessa säljare.

► Nära och bra samarbete med Er idag eventuella och befintliga personal,  som hittills själva ansvarat för Ert företags marknadsföring.

► Textning av alla dina företagsvideos som innehåller tal/prat/speaker, så att ditt budskap kan uppfattas av alla. (Faktum är att hela 97% av alla videos på sociala medier spelas upp helt ljudlöst!  -Otroligt men sant…)

►Videovinjett / ”rörlig logotyp”, som används till Era kommande videoproduktioner.

Redan bokade platser av max 10 stycken avtalskunder gällande Diamantpaketet:

Här kommer avtalskunderna att redovisas fortlöpande, dvs ända fram till maxantalet om tio stycken företag eventuellt har uppnåtts. Uppdatering av denna lista kommer att ske kontinuerligt. Företagen kommer här att synas med namn, ort, bransch,  logotype och  ”klickbar” länk till fötetagets hemsida mm.

1.)

2.)

3.)

4.)

5.)

6.)

7.)

8.)

9.)

10.)

”-Kostar det något…??? –Ja, allt är väl relativt…???”

Stora och medelstora företag anslår idag i genomsnitt 3,3% av sin totala omsättning på marknadsföring, och mindre företag ännu mer procentuellt sett…

Med tanke på detta får Ni som företag otroligt mycket (-för i sammanhanget en ”liten peng”) när det gäller allt som ingår i Diamantpaketet.

Investeringskostnaden för Diamantpaketet faktureras månadsvis under löpande årsavtal (12-månadersavtal) om 14.583:-/mån (dvs ca 479:-/dygn), men för de företag som väljer att förskottsbetala för hela årsavtalet bjuder vi dessutom på en hel månadskostnad!

Tveka inte att kontakta oss idag gällande Diamantpaketet, – erbjudandet gäller som sagt ett mycket begränsat antal platser…

Följ oss på sociala medier!

-Kommentera, dela och tryck på "gilla"!

"Headervideon" igen, -fast "här" med ljud...

"-En video säger mer än miljoner ord..."